Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; plgSystemCanonicalization has a deprecated constructor in /home/dutchdesigninrussia.com/public_html/naturali.eu/plugins/system/canonicalization/canonicalization.php on line 26
OVER

Welkom op de website van NATURALI Consultancy

 

Mijn naam is Marien Spek en ik ben de oprichter van NATURALI Consultancy. Als adviseur lever ik expertise en capaciteit bij beleidsontwikkeling, implementatie van beleid en uitvoering van projecten voor  duurzame ontwikkelingen in het landelijk gebied. Ik kan u van dienst zijn bij specifieke inhoudelijke vraagstukken op het gebied van (landschaps-)ecologie, Natura2000, PAS, milieu, water en ruimtegebruik. Daarnaast levert NATURALI capaciteit, kennis en inzicht bij ontwerp, uitvoering en evaluatie van projecten en processen, zoals bij gebieds(ontwikkelings)projecten en stakeholderprocessen. Mijn ervaring en kennis van ondernemerschap, en mijn drive om als zelfstandig adviseur opdrachtgevers te helpen vraagstukken op te lossen en ambities te verwezenlijken, helpen mij bij mijn werk.

 

NATURALI werkt in het bijzonder voor overheden, semi-overheden, bedrijven en particulieren in Nederland, en incidenteel ook in het buitenland. De vraag of uitdaging van de opdrachtgever staat voor mij altijd voorop. NATURALI werkt en denkt met u mee voor het behalen van het beste resultaat en draagvlak voor uw initiatieven!

 

                                      Naamloos.png                                                                                                            

 

NATURALI is een eenmanszaak met een netwerk van (potentiële) samenwerkingspartners. Voor opdrachtgevers betekent dit dat waar nodig een breed scala van expertise en kennis kan worden ingezet. Door die flexibele samenwerkingsverbanden kan NATURALI adequaat en passend reageren op capaciteits- en expertisevragen uit het werkveld.

 

NATURALI staat o.a. voor:

Respect en openheid,

                 Samenwerking voor inspiratie,

                                      Kwaliteit en onderbouwing,

                                                        Innovatie en beweging,

                                                                         Toekomstbestendige resultaten,

                                                                                               Korte communicatielijnen,

                                                                                                                   Persoonlijke benadering,

                                                                                                                                         Afspraken nakomen.

 

Ik ben u graag van dienst bij het vormgeven en uitvoeren van projecten en processen die bijdragen aan het realiseren van uw ambitie. Voor een kennismakingsgesprek en/of een uitgebreide toelichting op de mogelijkheden kunt u contact opnemen via de contactpagina van deze website.

 

Deze website geeft op de verschillende pagina's een overzicht van mijn expertise, ervaring en de dienstverlening die ik kan bieden. Onderaan deze pagina vindt u een link naar mijn LinkedIn profiel en op verzoek stuur ik u graag een uitgebreid CV toe. U kunt me natuurlijk ook bellen op 06-39013482 voor een persoonlijke kennismaking.

 

Graag tot ziens.

Marien Spek.                                                                                                                         

                                                                                                                                                                             Schermafdruk_2015-11-25_13.21.29.png